ورود اعضاء ورود اعضاء نقشه سایت نقشه سایت
۱۳۹۵ سه شنبه ۵ بهمن
معاونت پژوهشی و برنامه ریزی کارشناسی تغذیه و پوشاک معاونت پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی
صفحه اصلی
English
1395/05/02 کد خبر: 17811 در هنگام خريد شير و فرآورده‌هاي آن چه نكاتي را بايد رعايت كرد؟
در هنگام خريد شير و فرآورده‌هاي آن چه نكاتي را بايد رعايت كرد؟
در هنگام خريد شير و فرآورده‌هاي آن چه نكاتي را بايد رعايت كرد؟

در هنگام خريد شير و فرآورده‌هاي آن چه نكاتي را بايد رعايت كرد؟

 

-شير سالم طعم مطبوعي دارد، كمي‌شيرين بوده و رنگ آن سفيد مايل به زرد مي‌باشد. شير يكي از غذاهاي بسيار مفيد است ولي خيلي زود آلوده شده و محل مناسبي براي رشد ميكروبها مي‌شود.

 

- خطر آلودگي در شير خام بيشتر است و به همين دليل نبايد شيرخام خريداري كرد، اما در صورت خريداري مي‌توان با اضافه كردن مقداري آب، آن را به مدت  20 دقيقه جوشانيد.

 

- شيري براي خريداري مناسب است كه پاستوريزه يا استرليزه باشد. در اين روش با استفاده از حرارت، ميكروبهاي شير را از بين مي‌برند.

 

- شير پاستوريزه را تا 2 روز مي‌توان در يخچال نگه داشت و بيرون از يخچال زود فاسد  مي‌شود اما شير استريليزه كه درب آن باز نشده باشد حتي خارج از يخچال هم تا چند روز سالم باقي مي‌ماند.

 

- در هنگام خريد شير شيشه اي يا پاكتي بايد به تاريخ مصرف آن توجه كرد.

 

- پنير تازه محلي مي‌تواند بيماري تب مالت را به انسان منتقل كند بنابراين نبايد پنير تازه محلي مصرف كرد. اگر پنير فروشگاه، محلي باشد؛ مي‌توان آنرا پس از خريداري 2 ماه در آب نمك و در يخچال منزل نگهداري نمود و آنگاه آنرا مصرف كرد.

 

خطر آلودگي در بستني‌هايي كه به صورت سنتي تهيه مي‌شوند بيشتر است بنابراين بهتر است از مصرف آنها خودداري شود.

 

  - آلودگي كشك مايع مي‌تواند موجب انتقال بيماري شود، بنابراين قبل از مصرف بايد به مدت نيم ساعت جوشانده شود.

 

- بهتر است كليه فرآورده‌هاي لبني بصورت پاستوريزه خريداري و مصرف شود.



 

تعداد بازدید: 13
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
تمامی حقوق این پایگاه متعلق به اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی می باشد.
ورود اعضاء
بستن
Powered by DorsaPortal